Grundlag

Hvem er vi

I Genesis hører vi under ’Kirkelig Forening for den Indre Mission i Danmark’. Kort fortalt er Indre Mission en folkekirkelig missionsbevægelse med udspring i evangelisk luthersk kristendom. Vores formål er at lede mennesker til Jesus, så de kan leve i Ham.

Du kan læse mere herom på Indre Mission Danmarks hjemmeside:
http://indremission.dk/organisation/hvem-er- vi/

Det tror vi på

Vi tror, at Gud har skabt hele verden og at vi mennesker er kronen på værket. Men de første mennesker, Adam og Eva, vendte Gud ryggen og gik deres egne veje. Dermed kom døden og ondskaben ind i verden som en trussel mod livet og alt det gode.

Ifølge Bibelen skal Gud en dag holde retfærdig dom over alt og alle. Vi har alle ondskaben i os, og har fortjent at blive dømt til en evighed uden for Guds kærlighed. Det vil Jesus redde os fra. Gud ønsker ikke, at nogen skal gå fortabt. Derfor sendte han Jesus, til jorden.

Jesus viste gennem sit liv og sine ord, hvem Gud er. Han opsøgte mennesker i nød og tog imod alle, som kom til ham. Og han gav mennesker mod til at tro på ham og bede ham om hjælp. Som det eneste menneske nogensinde gjorde Jesus intet forkert. Alligevel blev han henrettet på et kors. Gud kunne have forhindret det, men gjorde det ikke. I stedet lagde han alle vores fejl over på Jesus, som betalte for dem med sin død. På den måde tog Jesus vores dom og tre dage efter stod han lyslevende op af graven. Døden var besejret.

Du kan læse mere herom på Indre Mission Danmarks hjemmeside:
http://indremission.dk/organisation/hvem-er- vi/