IMU

Har du lyst til at være en del af et fællesskab, hvor Bibelens ord er i centrum, og hvor der er mulighed for at blive klogere, men samtidig også udfordret, på din egen tro? Så kom og bliv en del af Randers IMU!

I Randers IMU er der plads til alle uanset baggrund og kendskab til Bibelens ord. Måske har du aldrig åbnet en Bibel før, og måske er du vokset op med Guds ord som en del af din dagligdag. Det vigtigste er, at du har mod på at være åben for at lære i Guds ord, og møde nye, rare og sjove mennesker, der alle ønsker at blive klogere på Guds ord.

Her mødes vi hver torsdag kl. 19.00 i Genesis. Der vil både være aftener med plads til fordybelse og samtale, aftener hvor vi får besøg af dygtige talere, der kan være med til at inspirere og udvide din horisont og ikke mindst også aftener, hvor formålet er bare at hygge, have det sjovt med aktiviteter og lege og nyde hinandens fællesskab. Derudover vil der også hver aften afslutningsvis være kaffe og kage og plads til et spil eller en hyggelig samtale.