IMU

Randers IMU er et fællesskab for unge i alle aldre, der samles om troen på Jesus. Der er plads til alle uanset baggrund og kendskab til Bibelens ord. Måske er Biblen helt ny for dig, eller måske åbner du den hver dag. Uanset hvad er det kun vigtigt, at du er åben for at lære mere om Guds ord, og har lyst til at møde nye, rare og sjove mennesker.

Vi mødes en gang om ugen til forskellige aktiviteter. Nogle aftener studerer og diskuterer vi Bibelen, nogle aftener mødes vi om Jesus på en alternativ måde, nogle aftener kommer der nogen udefra og taler over Bibelens ord og nogle aftener mødes vi til ren spil, hygge og sjov. 

 

Hver aften slutter af med kaffe og kage, deling af store og små bedeemner,, mulighed for gode samtaler og måske et brætspil. Der er altid god stemning og plads til at komme som man er med både de gode og svære ting.

Lyder Randers IMU som noget for dig, er du meget velkommen! Vi mødes kl. 19 hver torsdag i Genesis, og du er altid velkommen til bare at kigge forbi. 

Har du brug for at kontakte nogen, før du kommer til IMU, kan du kontakte formanden Johannes Secher Rasmussen på johannessr@icloud.com
Hold øje med vores facebookside for at se vores spændende program https://www.facebook.com/randersimu