Første gang jeg dukkede op her i Genesis, var i en periode i mit liv, hvor jeg var i krise af flere forskellige grunde. Blandt andet var jeg ny i byen, jeg var startet på en ny uddannelse, foruden det havde jeg nogle personlige udfordringer.

 Jeg havde tidligere i mit liv været en del af IMU og selvom jeg egentlig havde arrangeret mig lidt i et andet kristent ungdom fællesskab i byen, så følte jeg, at jeg havde brug for noget mere. Så en aften besluttede jeg mig for at besøge IMU her i Genesis. Jeg følte mig hjemme med det samme, det var præcis hvad jeg havde brug for i en tid, hvor meget var utrygt. Her var et sted at være hjemme. Siden dengang kom jeg til IMU i en årrække, og her for et års tid siden begyndte min hustru og jeg, sammen med nogle flere af vores gode IMU kammerater, at komme til tirsdags møderne. Vi har oplevet at blive taget utrolig godt imod i fællesskabet og fællesskabet er bestemt vigtigt, men vigtigere er det, at vi her har et sted hvor man kan blive fyldt og udfordret i sit liv med Jesus.

Hvis du, ligesom jeg gjorde, går og mangler et fællesskab, så prøv og kig ind og se om det her ikke også kunne være hjemme for dig. 

Navn: Kristian Fredsgaard Feldtmose